В трудните времена идва времето на ДПС. Ние можем да си

...
В трудните времена идва времето на ДПС. Ние можем да си
Коментари Харесай

Хасан Азис: Докато ДПС беше във властта, общините бяха подкрепяни, днес те работят въпреки държавата

 izbori_2023_v1_014

В сложните времена идва времето на Движение за права и свободи. Ние можем да си позволим да кажем, тъй като историческите обстоятелства ни дават това право, че най-хубавото развиване на България до 1990 година до момента е било обвързвано постоянно с присъединяване на Движение за права и свободи във властта.

 Джебел1

 

Това съобщи зам.-председателят на партията и кмет на Кърджали инж. доктор Хасан Азис, на предизборна среща в Джебел. В нея участваха ръководителят на партията Мустафа Карадайъ, който е и лидер на листата за Кърджали, евродепутатът Атидже Вели и специалистът по обществена политика доктор Хасан Адемов.

 

Двете стратегически цели на България - участието на НАТО и Европейски Съюз, бяха реализирани по време на наше ръководство. Същото се отнася и за най-силните в икономическо и обществено развиване години на страната - 2001-2008 година, добави Хасан Азис.

 Джебел8

 

Той съобщи, че ДПС към този момент години наред не е в централната власт, само че кметовете на Движението извършват съзнателно своите задължения, даже работят, в множеството случаи, макар страната.

Реализираме плановете, които хората чакат от нас, само че съвсем нямаме достъп до национално финансиране, сподели Азис.

 Джебел9

Само по време на ръководството на Движение за права и свободи имаше обществена политика за поддръжка на локалната власт. Тогава страната имаше разнообразни фондове от националния бюджет, които бяха разполагаем за развиване на районите. Един от тях беше специфичен фонд, ориентиран най-вече към дребните и междинни общини. Имаше фондо и за пътища, и за водоснабдяване, и за паркове, и за детски градини, и за учебни заведения. Тогава, по време на ръководството на Движение за права и свободи, локалната власт свърши голяма работа, напомни кметът на Кърджали, които е и заместник-председател на Националното съдружие на кметовете в България.

 

Националният План за възобновяване и резистентност закъсня с повече от 2 години и към момента не се осъществя. Ако имахме опция да се възползваме, може би инфлацията доста щеше да се понижи. Ние пък към този момент щяхме да завършваме с планове, свързани с развиване на инфраструктура, с поддръжката за дребния и междинен бизнес, безапелационен е зам. ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Уважение и почит към всички джебелчани, тъй като те са част от същинските депесари, хората, с които дружно вървим по пътя на заедността. Нещо повече - тук, в Джебел, е еманацията на философията на заедността. Благодаря ви за това, съобщи още Хасан Азис.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР